Njoftim për tërheqjen aktive të pajisjeve të mëdha mjekësore në shtator 2019

Philips (Kinë) Investment Co., Ltd. raportoi se për shkak të produkteve të përfshira, Philips identifikoi një numër të vogël s7-3t dhe s8-3tPër shkak të programimit të gabuar të sondës TEE në procesin e prodhimit,Philips (Kinë) Investment Co., Ltd. bëri sistemin portativ të diagnostikimit me ultratinguj me ngjyra;Sistemi i diagnostikimit me ultratinguj me ngjyra;Sistemi i diagnostikimit me ultratinguj me ngjyra;Sistemi i diagnostikimit me ultratinguj me ngjyra;Sistemi i diagnostikimit me ultratinguj me ngjyra;Sistemi i diagnostikimit me ultratinguj me ngjyra;Sistemi i diagnostikimit me ultratinguj me ngjyra;Sistemi i diagnostikimit me ultratinguj të ngjyrave (numri i regjistrimit: GXZZ 20183231580; GXZZ 20193061914; GXZZ 20193061919; GXZZ 20153231350; GSYJX (Jin) ZI 2011 No. 3232258; GSYJX (Jin) Zi 2005 No. 3230169 (GSJX); GXZZ); GXZZ 2019; GXZZ 2019; Zi 2013 Nr 3231234) të tërhequr vullnetarisht.Niveli i tërheqjes është niveli 2. Modeli, specifikimi dhe grupi i produkteve të përfshira tregohen në formularin e raportit të tërheqjes së pajisjes mjekësore.


Koha e postimit: Dhjetor-10-2021