Njohuri për industrinë

 • Teoria bazë e aparatit me rreze X

  Makina e zakonshme me rreze X përbëhet kryesisht nga konsolë, gjenerator me tension të lartë, kokë, tavolinë dhe pajisje të ndryshme mekanike.Tubi me rreze X vendoset në kokë.Gjeneratori i tensionit të lartë dhe koka e makinës së vogël me rreze X janë mbledhur së bashku, e cila quhet koka e kombinuar për dritën e saj...
  Lexo më shumë
 • Çfarë është kujtesa e pajisjes mjekësore?

  Tërheqja e pajisjeve mjekësore i referohet sjelljes së prodhuesve të pajisjeve mjekësore për të eliminuar defektet duke paralajmëruar, inspektuar, riparuar, rietiketuar, modifikuar dhe përmirësuar udhëzimet, përmirësimin e softuerit, zëvendësimin, rikuperimin, shkatërrimin dhe mjete të tjera sipas rregullave të përcaktuara ...
  Lexo më shumë
 • Cili është klasifikimi i tërheqjes së pajisjeve mjekësore?

  Tërheqja e pajisjes mjekësore klasifikohet kryesisht sipas ashpërsisë së defekteve të pajisjes mjekësore.Kujtim dytësor, përdorimi i pajisjes mjekësore mund ose ka shkaktuar rreziqe shëndetësore të përkohshme ose të kthyeshme.Tre...
  Lexo më shumë
 • Zhvillimi më i fundit i detektorëve të panelit të sheshtë të rrjedhës globale

  Canon lëshoi ​​së fundmi tre detektorë Dr në ahra në Anaheim, Kaliforni, në korrik.Detektor dixhital pa tel cxdi-710c i lehtë dhe detektor dixhital pa tel cxdi-810c kanë shumë ndryshime në dizajn dhe funksion, duke përfshirë më shumë fileto, skaje të ngushta dhe kanale të integruara për përpunimin e një...
  Lexo më shumë
 • Cila është përmbajtja e masave administrative për tërheqjen e pajisjeve mjekësore (për zbatimin e provës)?

  Tërheqja e pajisjeve mjekësore i referohet sjelljes së prodhuesve të pajisjeve mjekësore për të eliminuar defektet duke paralajmëruar, inspektuar, riparuar, rietiketuar, modifikuar dhe përmirësuar udhëzimet, përmirësimin e softuerit, zëvendësimin, rikuperimin, shkatërrimin dhe mjete të tjera sipas procedurave të përcaktuara për një ...
  Lexo më shumë
 • Çfarë lloj dënimi do të shqiptohet nëse pajisja mjekësore nuk përmbush detyrimin e tërheqjes?

  Nëse prodhuesi i pajisjes mjekësore konstaton një defekt në pajisjen mjekësore dhe nuk e tërheq ose refuzon të tërheqë pajisjen mjekësore, do të urdhërohet të tërheqë pajisjen medicinale dhe të gjobitet trefishi i vlerës së pajisjes mjekësore që do të tërhiqet;Nëse shkaktohen pasoja të rënda, regjisori...
  Lexo më shumë
 • Cilat janë kërkesat për tërheqjen e pajisjeve mjekësore?

  Prodhuesit e pajisjeve mjekësore do të krijojnë dhe përmirësojnë sistemin e tërheqjes së pajisjeve mjekësore në përputhje me masat administrative për tërheqjen e pajisjeve mjekësore (Trial Implementation) të nxjerra nga Ministria e Shëndetësisë dhe të zbatuara më 1 korrik 2011 (Urdhër nr. 82 i Ministrisë së Shëndetësisë) , coll...
  Lexo më shumë
 • Njoftim për tërheqjen aktive të pajisjeve të mëdha mjekësore në shtator 2019

  Philips (Kinë) Investment Co., Ltd. raportoi se për shkak të produkteve të përfshira, Philips identifikoi një numër të vogël s7-3t dhe s8-3t Për shkak të programimit të gabuar të sondës TEE në procesin e prodhimit, Philips (Kinë) Investment Co ., Ltd. bëri sistemin portativ të diagnostikimit me ultratinguj me ngjyra...
  Lexo më shumë
 • Siemens Medical pas shitjes gjobitet rëndë në Korenë e Jugut

  Në janar të këtij viti, Komisioni i Tregtisë së Drejtë të Koresë përcaktoi se Siemens abuzoi me pozicionin e saj drejtues në treg dhe u angazhua në praktika të padrejta biznesi në shërbimin pas shitjes dhe mirëmbajtjen e pajisjeve të imazhit CT dhe MR në spitalet koreane.Siemens planifikon të ngrejë një padi administrative ...
  Lexo më shumë
 • Disa njerëz thonë se Dr tregu mund të bëjë 10 miliardë, a e beson?

  Linja e produkteve Dynamic Dr Nga e para dinamike Dr e lançuar në 2009 nga Shimadzu deri te prodhuesit aktualë të zakonshëm kanë lançuar produkte dinamike Dr.Nga ekspozita sporadike e produkteve dinamike Dr në ekspozitën e pajisjeve mjekësore te Dr dinamike, ajo po bëhet e njohur në ekspozitë, madje edhe ...
  Lexo më shumë
 • Zhvillimi më i fundit i detektorit me panel të sheshtë me rreze X në botë

  Canon së fundi lëshoi ​​tre detektorë Dr në ahra në Anaheim, Kaliforni, në korrik.Detektori dixhital pa tel portativ cxdi-710c dhe detektor dixhital pa tel cxdi-810c kanë shumë ndryshime në dizajn dhe funksion, duke përfshirë qoshe më të rrumbullakosura, skaje të ngushta dhe...
  Lexo më shumë
 • Një cenueshmëri e softuerit u gjet në pajisjen e imazhit kardiovaskular Philips

  Sipas raportit të agjencisë së sigurisë cve-2018-14787, është një çështje e menaxhimit të privilegjeve.Në produktet kardiovaskulare (iscv) të hapësirës inteligjente të Philips (iscv versioni 2. X ose më i hershëm dhe versioni Xcelera 4.1 ose më i hershëm), "sulmuesit me të drejta përmirësimi (përfshirë përdoruesit e vërtetuar) mund të veprojnë...
  Lexo më shumë
12Tjetra >>> Faqe 1/2