Avantazhet e detektorëve tanë me panel të sheshtë

 • E fortë dhe e qëndrueshme (320 MPa)
  E fortë dhe e qëndrueshme (320 MPa)
  Lidhja e jashtme e koncentruar e aluminit me rezistencë të lartë në shtypje, thithëse goditjesh, rezistente ndaj dridhjeve dhe fibër karboni kundër gërvishtjeve për përdorim afatgjatë
 • Performanca e produktit
  Performanca e produktit
  Ndjeshmëri e lartë, raport i lartë sinjal-zhurmë, diapazon i madh dinamik dhe rregullim i fitimit të kontrolluar nga programi
 • Aplikimi i produktit
  Aplikimi i produktit
  Plotëson nevojat e llojeve të ndryshme të klientëve dhe ka synuar zhvillimin dhe dizajnin e produktit, duke e bërë produktin të lidhur pa probleme me aplikimin e klientëve fundorë.
 • Imazhi dinamik
  Imazhi dinamik
  Teknologjia dinamike e imazhit me përmasa të mëdha dhe shpejtësi të lartë të kuadrove, ka zhvilluar skemën e transmetimit të të dhënave me gjerësi të lartë DMA dhe siguron besueshmërinë dhe stabilitetin e marrjes dhe transmetimit të imazhit në kushtet e shpejtësisë së lartë të kuadrove dhe gjerësisë së madhe bande
 • Toleranca ndaj rrezatimit
  Toleranca ndaj rrezatimit
  Për zonat industriale të aplikimit me energji të lartë dhe dozë të lartë, rezistente ndaj rrezatimit në zonat ekskluzive të aplikimit për të përmirësuar jetën e shërbimit të produktit
 • Teknologjia kryesore
  Teknologjia kryesore
  Katër teknologjitë kryesore janë A-Si, IGZO, CMOS dhe Flexible të gjitha kanë fuqi të ngjashme teknike në krahasim me produktet konkurruese ndërkombëtare.

Zgjidhjet e Biznesit

Rreth Nesh

Shanghai Haobo Imaging Technology Co., Ltd. (i njohur gjithashtu si: Haobo Imaging) është një ndërmarrje teknologjike imazherike që zhvillon dhe prodhon në mënyrë të pavarur detektorë me panele të sheshta me rreze X (FPD): A-Si, IGZO dhe CMOS në Kinë.Me qendër në Shangai, qendra financiare e Kinës, imazhi Haobo përmes përsëritjes teknike dhe inovacionit të pavarur, është bërë një nga kompanitë e pakta të detektorëve në botë që zotërojnë njëkohësisht rrugët teknike të silikonit amorf, oksidit dhe CMOS.Ne ofrojmë zgjidhje gjithëpërfshirëse për harduerin, softuerin dhe zinxhirin e plotë të imazhit për të përmbushur nevojat e larmishme të klientëve, fushëveprimi ynë i biznesit mbulon mbi 80 vende dhe rajone anembanë botës.Ne prodhojmë detektorë dixhitalë me panele të sheshta me rreze X për të mbuluar fusha aplikimi si trajtimi mjekësor, industria dhe veterinaria.

 • MIL

  Kapitali i regjistruar

 • >

  Patenta teknologjike

 • < H

  Koha e përgjigjes

 • >

  Partneritet

Pse bashkëpunimi me ne është i favorshëm

 • Ne simulojmë mjedisin e aplikimit të klientit për testimin në internet, duke ju dhënë mundësinë të kontrolloni nga distanca softuerin e testimit dhe të dëshmoni funksionet e detektorit përpara blerjes

  Testimi në internet

  Ne simulojmë mjedisin e aplikimit të klientit për testimin në internet, duke ju dhënë mundësinë të kontrolloni nga distanca softuerin e testimit dhe të dëshmoni funksionet e detektorit përpara blerjes

 • Ne sigurojmë performancë të qëndrueshme dhe me cilësi të lartë të produktit përmes përsëritjes teknologjike dhe inovacionit të pavarur, kontrollit efektiv të kostove dhe çmimeve

  Performanca dhe Çmimi

  Ne sigurojmë performancë të qëndrueshme dhe me cilësi të lartë të produktit përmes përsëritjes teknologjike dhe inovacionit të pavarur, kontrollit efektiv të kostove dhe çmimeve

 • Përgjigje e shpejtë, cikël i garantuar prodhimi dhe dorëzimi brenda 7 ditëve pas vendosjes së një porosie

  Koha e marrjes 7 ditë

  Përgjigje e shpejtë, cikël i garantuar prodhimi dhe dorëzimi brenda 7 ditëve pas vendosjes së një porosie

 • Haobo zhvillon dhe prodhon në mënyrë të pavarur, gjë që është garanci për çmimin më të mirë pa asnjë kosto shtesë

  Prodhuesi

  Haobo zhvillon dhe prodhon në mënyrë të pavarur, gjë që është garanci për çmimin më të mirë pa asnjë kosto shtesë

 • Ekipi ynë i shërbimit 24-orësh përgjigjet shpejt brenda 2 orëve dhe zgjidh në mënyrë efektive problemet e klientëve online dhe offline

  Shërbim 24 orësh

  Ekipi ynë i shërbimit 24-orësh përgjigjet shpejt brenda 2 orëve dhe zgjidh në mënyrë efektive problemet e klientëve online dhe offline

 • Ne ofrojmë shërbim jo më pak se 1 vit garanci dhe një angazhim të mirëmbajtjes gjatë gjithë jetës

  Cilësi e garantuar

  Ne ofrojmë shërbim jo më pak se 1 vit garanci dhe një angazhim të mirëmbajtjes gjatë gjithë jetës

Kërkim për listën e çmimeve

Për pyetje në lidhje me produktin ose çmimin tonë, ju lutemi lini mesazhin tuaj më poshtë dhe ne do t'ju përgjigjemi brenda 24 orëve.