Kultura

Vizioni

Përpjekja për t'u bërë sipërmarrja më e mirë e teknologjisë së imazhit në nivel global.

Misioni

Përpjekja për të forcuar industrinë botërore të prodhimit të pajisjeve dhe për të përmirësuar përvojën njerëzore.

vlerat

Ofroni vlerë shtesë për klientët, krijoni vlerë të rehatshme për aksionarët;ndihmoni punonjësit të kuptojnë vlerat e tyre dhe të sjellin vlerë të shtuar në shoqëri.

Strategjia

Shërbejini industrisë së përparuar të prodhimit të botës me inovacione të pavarura teknologjike.