Disa njerëz thonë se Dr tregu mund të bëjë 10 miliardë, a e beson?

Linja e produkteve Dynamic Dr

Nga i pari dinamik Dr i lançuar në 2009 nga Shimadzu deri tek prodhuesit aktualë të zakonshëm kanë lançuar produkte dinamike Dr.Nga ekspozita sporadike e produkteve dinamike Dr në ekspozitën e pajisjeve mjekësore te Dr.Ajo tregon se DR dinamik është një produkt i suksesshëm dhe është njohur gjerësisht në treg.Nga linja e zhvillimit të makinës së vjetër me rreze X CR Dr, çdo përmirësim dhe zëvendësim i sistemit të diagnostikimit me rreze X është i kombinuar ngushtë me përmirësimin e teknologjisë së industrisë, dhe është zhvilluar në drejtim të bërjes së diagnozës më efikase dhe të saktë.DR dinamike është e njëjta arsye.Kur performanca e Dr të zakonshëm për industrinë fillon të dobësohet apo edhe të zhduket, shfaqet Dr dinamik.Në të ardhmen, tregu i përgjithshëm i Dr do të zëvendësohet gradualisht nga tregu dinamik i Dr.Sipas Raportit të Kërkimit mbi zhvillimin e tregut të industrisë së pajisjeve të Kinës Dr (Edicioni 2018) i lëshuar nga këshillimi i informacionit Limu, 2014

Në vitin 2015, vëllimi i shitjeve të produkteve të fotografisë Dr në Kinë ishte 6500, dhe vëllimi i shitjeve në 2015 arriti në 8700. Pritet që vëllimi i shitjeve të DR në 2019 të kalojë 17000

Kjo është hera e parë.Të paktën gjysma e 17000 njësive të pritura këtu do të mbulohen nga dinamika Dr. Dynamic DR pritet të arrijë një madhësi tregu prej të paktën 5 miliardë.

Linja e produkteve Breast Dr

Kanceri i gjirit është një sëmundje malinje e zakonshme që rrezikon shëndetin e grave.Në njëzet vitet e fundit, shkalla e incidencës së kancerit të gjirit në Kinë është rritur.Në disa qytete të Kinës, si Pekini, Tianjin dhe Shangai, kanceri i gjirit tashmë ka zënë vendin e parë në incidencën e tumorit femëror dhe është bërë vrasësi i parë i vdekjeve femra.Sa më herët të zbulohet kanceri i gjirit, aq më i lehtë është trajtimi.Rrezet X të gjirit mund të gjenden përpara se tumori të rritet.Mamografia dixhitale është aktualisht mjeti më i dobishëm për mjekët për të diagnostikuar kancerin e gjirit.Është një nga teknologjitë kyçe më të njohura në diagnostikimin e hershëm të kancerit të gjirit.Në epokën e sotme gjithnjë e më konkurruese, incidenca e kancerit të gjirit po bëhet gjithnjë e më e re.Femrat i kushtojnë më shumë vëmendje ekzaminimit të gjirit se kurrë më parë.Prandaj, kërkesa e tregut për aparatin e gjirit do të rritet ndjeshëm me përmirësimin e standardit të jetesës së njerëzve në vitet e ardhshme.Sipas Qendrës së Statistikave të Komisionit Kombëtar të Shëndetësisë dhe Planifikimit, ritmi i rritjes së spitaleve dytësore është rreth 10.5%.Shkalla e rritjes së makinës së gjirit është gjithashtu rreth 10.5%.Kërkesa për DR të gjirit në vitin 2018 pritet të jetë 2700. Me fundin e vitit 2020 dhe me theksin dhe udhëzimin e politikave të regjistrimit të shëndetit të grave, kërkesa për aparate të gjirit do të vazhdojë të rritet në vitin 2021. Pritet që madhësia e tregut të gjirit Linja e produkteve Dr do të arrijë në 2 miliardë në pesë vjet.


Koha e postimit: Dhjetor-10-2021